dissabte, 25 de gener del 2014

taller sobre assegurances dirigit a persones emprenedores.

S’inicia la programació formativa del primer semestre amb un taller sobre assegurances dirigit a persones emprenedores.


El proper dimecres 5 de febrer, de 18.00 a 20.30, a la Sala de Can Sisteré (carrer Sant Carles, s/n) tindrà lloc la primera acció formativa empresarial d’aquest semestre inicial de 2014. Amb el nom de Solucions asseguradores per a persones emprenedores: 10 idees que cal conèixer, el taller pretén apropar el món de les assegurances als participants, un àmbit sovint oblidat o poc valorat en els projectes empresarials de nova creació.

A la sessió ens podrem informar sobre què és la responsabilitat civil (de l’activitat, del producte o professional), les assegurances dels locals, dels vehicles o les que cobreixen baixes laborals. Així mateix, es parlarà sobre els canals de distribució del mercat assegurador i es destinarà un petit espai també a parlar de les assegurances ètiques i solidàries.

La formació serà realitzada per professionals vinculats a ARÇ Cooperativa, serà gratuïta però cal fer la inscripció prèviament. Aquesta inscripció, que comportarà el compromís de participació es pot realitzar telefònicament trucant al Servei de Foment Empresarial (93 466 52 24) o bé per correu electrònic enviant les dades a cue@grameimpuls.cat.

FONT. BUtlletí de GRAMEIMPULS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada