divendres, 17 de gener del 2014

PROGRAMA JOVES PER L'OCUPACIÓ

NOUS PROGRAMES DE SUPORT ALS JOVES


Grameimpuls inicia la nova programació de 2014 amb una àmplia oferta de adreçada als joves de la nostra ciutat. Tots els programes compten amb dos objectius molt importants: l’accés a la formació i la inserció laboral.


La millora de l’ocupabilitat del col·lectiu de joves és clau en aquest any que acaba de començar, per això Grameimpuls posa a l’abast de persones de 16 a 30 anys residents a Santa Coloma, un ampli ventall de programes on poden participar, en funció dels seus interessos i les seves necessitats.
Els joves que no han obtingut el graduat en ESO, joves que han finalitzat la formació reglada bàsica, amb cicles formatius de grau mig o superior, universitaris, joves que han de reorientar el seu objectiu professional, en definitiva tots aquells que es troben en situació d’atur i que volen millorar la seva ocupabilitat per tenir més oportunitats laborals.
Com a novetats per aquesta nova programació no només s’ha de destacar que es mantenen i s’amplien els ajuts a les empreses que contractin els joves que participin de determinades accions formatives, sinó que també s’amplien a col·lectius, que tot i estar formats, la seva professió o bé el seu ofici han deixat de ser prioritaris en el mercat de treball. Recursos com les pràctiques en empreses, en aquells casos que sigui necessari, facilitaran al jove el primer contacte amb l’empresa o bé amb el nou ofici.
Programes com el de Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació, Casa d’Oficis, Endavant Joves, PQPI i els Dispositius d’Inserció Laboral, permetran comptar amb les eines necessàries per impulsar la col·laboració amb les empreses que juntament amb els més de 300 joves, que hi participaran han de ser els protagonistes d’aquesta nova programació 2014 subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i que executa l’empresa municipal Grameimpuls, SA.

Més informació:

OFICINA DE TREBALL

GRAMEIMPULS


FONT: BUTLLETÍ GRAMEIMPULS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada