dilluns, 15 de setembre del 2014

TALLER: COM CREAR LA IMATGE DEL NOSTRE COMERÇ

taller Com crear la imatge del nostre comerçamb l'objectiu de proporcionar eines i coneixements per millorar l’activitat emprenedora i conscienciar els i les participants sobre la importància de la imatge per l'èxit d'un negoci.
El taller tindrà una durada de 6 hores i s'impartirà els dies 30 de setembre i 07 d'octubre al Centre d'Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101) en horari de 14:00 a 17:00 h. Dintre del temes tractats a la formació es trobarà el desenvolupament de certes habilitats com la d'explicar de manera atractiva els avantatges físics i emocionals del producte, com mostrar i manipular correctament un producte, aprendre les tècniques de Cross selling i Up selling i emprar la intel·ligència emocional a la venda.
L'assistència a la formació és totalment gratuïta però és necessària inscripció prèvia que pot realitzar-se a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls,SA (Av. Generalitat, 99-101) o enviant un correu electrònic amb les seves dades a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada