dissabte, 20 de setembre del 2014

Nova Assessoria en autoocupació en el sector creatiu i cultural

Nova Assessoria en autoocupació
en el sector creatiu i cultural

L'Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès ha posat en marxa la nova Assessoria en autoocupació en el sector creatiu i cultural, que posa al teu abast tota la informació que necessites per crear la seva pròpia ocupació en aquests sectors.
Si tens un hobby o vols viure com a grup de música, artista, creador multimèdia, dissenyador/a, pintor/a, escultor/a, ballarí/na, etc, aquesta és la teva assessoria.
T’orientarem i acompanyarem durant tot el procés, facilitant-te eines i recursos per a poder viure del que més t’agrada: la cultura i la creació. En aquesta assessoria t’orientarem sobre aquests i altres temes:
  • Com crear una empresa creativa viable
  • Màrqueting i comercialització de les empreses creatives i culturals
  • Com organitzar la teva empresa per ser eficient
  • Com establir preus i pressupostos sense ofegar-se
  • La forma jurídica més adequada per a la teva empresa i aspectes legals a tenir em compte
Aquesta assessoria és gratuïta i està adreçada a joves menors de 35 anys de la comarca del Barcelonès (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).
Per fer la teva consulta omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç. Per això caldrà donar-te d'alta com a usuari de la nostra web i facilitar-nos les teves dades per poder resoldre millor la teva consulta.

Més informació: 
Oficina de Joventut i Habitatge
Consell Comarcal del Barcelonès

comunicaciojove@barcelones.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada