dilluns, 15 de setembre del 2014

seminari “Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa”.

El proper 18 de setembre, de 16 a 20 hores, a Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet) organitzarem el seminari “Fes emprenedoria sostenible, fent economia social i cooperativa”.
L'objectiu del seminari és incrementar les probabilitats d’èxit de la vostra iniciativa emprenedora facilitant eines per definir una estratègia de valor diferencial. L’economia social pot esdevenir una eina per enfortir i enriquir els vostres projectes emprenedors, és per això que volem animar-vos a veure l'emprenedoria des d'aquesta perspectiva.
Al llarg de la jornada, els aspectes clau a treballar seran els següents: posicionament i diferenciació, l'enfocament al client, gestió de persones, inversió i finançament, programes de suport i, per últim, el procés de creació de la vostra empresa. Posteriorment, els participants podran gaudir d’unes tutories / consultories individuals que es portaran a terme els dies 7 i 8 d’octubre. Us adjuntem informació sobre el seminari més detallada a l’arxiu adjunt.
El seminari tindrà lloc a l'edifici de Can Peixauet (Avinguda Generalitat, 99) el proper 18 de setembre de 16:00 a 20:00. Si estàs interessat pots inscriure't trucant per telèfon (934665224) o enviant un correu electrònic aformacue@grameimpuls.cat.
Aquesta acció de suport a l'economia cooperativa, és fruit de l'acord signat a principis d'any amb AraCoop. Aquesta entitat té com a objectiu renovar, ampliar i enfortir l’economia social i cooperativa a Catalunya, en els diversos àmbits econòmics, socials i territorials. El programa, promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el marc del macro projecte Catalunya Emprèn, es desenvolupa amb la Confederació i les federacions de cooperatives de Catalunya, la participació activa i la implicació d’entitats, organitzacions sectorials i territorials que desenvolupen activitats de foment de l’economia social i cooperativa, com és el cas de Grameimpuls.


GRAMEIMPULS,SA
Servei de Foment Empresarial 
Av.Generalitat, 99-101 
08923 Santa Coloma de Gramenet 
Tel. 93 466 52 24 
www.grameimpuls.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada