dilluns, 28 d’octubre del 2013

Nou servei d'alertes a Barcelonesjove.net


Nou servei d'alertes a Barcelonesjove.net
Barcelonesjove.net posa en marxa des d'avui un nou sistema d'alertes, amb el qual els usuaris registrats al portal poden subscriure's a continguts del seu interès. La gestió de les alertes es realitza des de l'apartat Àrea d'usuari / Les meves alertesAmb aquest sistema, el subscriptor rep còmodament al seu correu electrònic totes les novetats d'aquells temes que l'interessen, com ara les ofertes de feina, la programació d'activitats o les convocatòries de beques, premis o concursos.
La web del Barcelonès Jove es va crear l'any 2001 com una iniciativa de l'Oficina de Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès amb l'objectiu d'oferir a les persones joves de la comarca un seguit de recursos d'informació i assessorament a l'entorn de temes com ocupació, formació, habitatge o mobilitat. Actualment, el portal permet als usuaris realizar diversos tràmits de forma ràpida i senzilla, com inscriure's a ofertes de treball i tallers de formació o sol·licitar una assessoria de mobilitat internacional, ocupació o formació.
Amb el nou sistema d'alertes que es posa en marxa avui, Barcelonesjove.net continuamillorant el servei que dóna a les persones joves per tal de posar a la seva disposició eines i recursos que els permetin millorar les seves oportunitats.

US HO RECOMANO!!!!
FONT: www.barcelonesjove.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada