dimecres, 16 d’octubre del 2013

Idea la teva feina! Crea la teva ocupació!

Idea la teva feina! Crea la teva ocupació!

Cicle d’activitats i Tallers per a la promoció de l’autoocupació juvenil al Barcelonès



Presentació

A continuació us presentem tot un seguit de tallers i activitats que es realitzaran per a la promoció de l’autoocupació juvenil als municipis de la comarca del Barcelonès (Badalona, Barcelona, L’Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet).
Amb aquests tallers impulsats per les Regidories de Joventut dels Ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal del Barcelonès i les entitats CP’AC, Secot BCN, JIS, Cambra de Comerç de Barcelona, IMPO, Grameimpuls i VAE, us volen acostar tota la informació i recursos que existeixen per tal de crear la vostra ocupació i treure l’emprenedor o emprenedora que tots i totes porteu dins.
Molta empenta!!!

Santa Coloma de Gramenet

Taller: Què és l’emprenedoria? Tot allò que sempre has volgut saber per emprendre el teu propi negoci
Sessió introductòria on aprendrem quins són els principals elements a tenir en compte abans de llençar-nos a emprendre el nostre propi negoci: finançament, forma jurídica, presa de decisions, etc. 
Data: dimarts, 22/10/2013
Hora: 18h.
Lloc: CRJ Mas Fonollar 
Taller: Com no ser un més?
Taller de creativitat i innovació aplicat al món de l’empresa, on descobrirem com diferenciar-nos dels nostres competidors i treure el màxim rendiment a les nostres idees.
Data: dimecres, 23/10/2013
Hora: 18h.
Lloc: CRJ Mas Fonollar 
Taller: Ells/es van fer-ho…, per què jo no?
Coneixerem les experiències d’emprenedoria de dones joves colomenques que van llençar-s’hi i avui tenen valuosos consells per a qui comença. Una forma de conèixer de primera mà que és possible fer de la teva idea la teva empresa.
Data: dijous, 24/10/2013
Hora: 18h.
Lloc: CRJ Mas Fonollar

Recursos online

Videoconsells i videoexperiències
www.barcelonesjove.net/teve
Agraïm la col·laboració de la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya - CP'AC i de Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial - SECOTbcn, per a la realització d’aquests vídeos.
Butlletí Jove d’Autoocupació
www.barcelonesjove.net/butlletí

FONT
www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada