dissabte, 5 d’octubre del 2013

Curs de 'Cuina al buit' i espai "Passió per la cuina"

Grameimpuls ha obert la inscripció per al curs de 'Cuina al buit', adreçat a professionals de la restauració i també el seu espai "Passió per la cuina" per a persones aficionades.

Les sessions per al curs de ‘Cuina al buit’ es es realitzaran els dies 1, 2, 8 i 9 d'octubre de 2013 de 17.30 a 19.30 a l'Escola Restauració Santa Coloma. La formació anirà a càrrec de Francesc Armengol del restaurant Ca N'Armengol i de Victor Quintillà del restaurant Lluerna.

El curs està parcialment subvencionat i el preu pels professionals participants és de 20€. D’una altra banda Grameimpuls torna a obrir el seu espai “Passió per la cuina” dirigit a totes aquelles persones que vulguin aprendre o millorar els seus coneixements culinaris. En la programació de >Tardor I es realitzarà un curs pràctic amb un programa variat i amb productes propis de l’estació: cuina de fusió Nikkei (Perú i Japó), cuina de producte (turbot), llaminadures de colors (marshmallows) i cuina de l'àvia (calamars farcits). El curs es realitzarà els dijous, en horari de 17.30 a 20.00, a la cuina de l’Escola de Restauració i posteriorment es degustaran els plats elaborats al menjador del centre. La data d’inici és el proper 3 d’octubre i finalitzarà el dia 24 del mateix mes. El preu és de 80 € si bé per les persones que també realitzin el curs de Tardor II el preu total serà de 150 €.

 Més informació i inscripcions al carrer de Rafael Casanova, 40, de 9.00 a 14.00 i a l’adreça electrònica info@grameimpuls.es (tel. 934661565) iwww.restauraciosantacoloma.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada