dissabte, 5 d’octubre del 2013

La UB arriba a Badalona amb cursos d’idiomes


La UB arriba a Badalona amb cursos d’idiomes


A partir del mes d’octubre, el Centre Cultural El Carme de Badalona oferirà diversos estudis de la Universitat de Barcelona (UB), gràcies al conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i la institució universitària. L’oferta d’estudis de la UB a Badalona s’inicia enguany amb cursos d’idiomes (alemany, anglès, italià, francès, japonès i rus), impartits a través de l’Escola d’Idiomes Moderns de la UB, i pels quals ja es pot fer la matriculació, amb les mateixes condicions econòmiques que els estudiants de la UB. D’altra banda, s’ha previst la creació d’un pla de beques per tal que els millors alumnes dels instituts de Barcelona puguin obtenir la matrícula gratuïta als cursos d’idiomes que la UB desenvolupi a la ciutat.
El centre ofereix un miler de places en aquests cursos d’idiomes i d’entre 6.000 i 7.000 per a la resta d’oferta formativa que anirà acollint el centre, com cursos de reciclatge professional, cursos temàtics de caire cultural, cursos formatius per a les proves d’accés a la universitat  i formació per a majors de 55 anys.
El Centre Cultural El Carme està ubicat al carrer de Francesc Layret, cantonada amb el carrer de Sant Francesc d’Assís. L’edifici serà també la seu de la nova Oficina de Turisme de Badalona i acollirà una sala d’exposicions amb una gestió també compartida.

FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada