dimecres, 12 de març del 2014

Nova edició del Saló de l'Ensenyament a Barcelona

Nova edició del Saló de l'Ensenyament a Barcelona


El Saló se celebra al recinte firal de Montjuïc del 12 al 16 de març

El recinte firal de Montjuïc torna a acollir un any més el Saló de l'Ensenyament, que enguany arriba a la 25a. edició. Al Saló pots informar-te sobre l'oferta en estudis de batxillerat, carreres universitàries, estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació.
El Saló també posa al teu servei punts d'assessorament personalitzat i d'informació sobre els estudis que més s'adapten a les teves preferències i aptituds. S'oferiran serveis d'assessorament individual i Espai d'autoconsulta, servei de consultes on-line i dossier d'informació acadèmica. I durant tot l'any pots consultar tota la oferta formativa al portal Formacio365.cat, que compta amb un cercador de centres i cursos dels expositors, i on pots preparar la seva visita amb antelació i, fins i tot, concertar una cita durant o després de la seva celebració.
l Saló de l'Ensenyament se celebra en el marc de la Setmana de la Formació i el Treball de Fira de Barcelona, una de les grans cites del món educatiu que engloba també el Saló de Màsters i Postgraus, Futura, que se celebrarà el 14 i 15 de març al palau 5 del recinte de Montjuïc, amb la 11ena Fira Internacional de l'Empresa Simulada que tindrà lloc entre el 12 i el 14 de març. Els tres esdeveniments sumen un total de 286 expositors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada