diumenge, 16 de març del 2014

Com treballar a Desigual


Com treballar a Desigual

Desigual és una empresa tèxtil multinacional, amb seu a Barcelona. És coneguda pels seus dissenys de patchwork. Les oficines centrals de l’empresa estan situades a Barcelona i el nou centre logístic es troba a Gavà. Posseeix 250 establiments propis i 7000 botigues multimarca. La seva plantilla està formada per unes 4.000 persones a nivell mundial.

Com pots accedir-hi?

L’empresa té un espai propi dins la pàgina d’Infojobs on es pengen les ofertes de treball:http://desigual.trabajo.infojobs.net/ofertas
Per a apuntar-nos a les ofertes de feina de Desigual farà falta registrar-nos prèviament i omplir les dates del portal de treball més conegut i utilitzat a l’estat espanyol.

Quines ofertes de treball pots trobar?

Les ofertes es divideixen en 4 àrees: botiga, centre logístic, oficines i pràctiques. A la mateixa pàgina podem escollir el sector que ens interessa i veure les ofertes de l’àrea desitjada. A l’àrea de “botiga” trobem principalment ofertes per treballar com a dependent/a i encarregat/da; a l’àrea de “centre logístic” hi ha ofertes relacionades amb la gestió del magatzem i el control de stock; a l’àrea “oficines” trobem ofertes d’administratiu/va, comercial, patronista, administrador/a de sistemes, recursos humans, etc. i a l’àrea “pràctiques” es pengen les ofertes per a poder realitzar les teves pràctiques professionals.

Perfil buscat

A la seva web diuen que “l’equip es forma a partir del treball diari, de l’aprenentatge conjunt i de les emocions compartides. El treball i la diversió han de estar units. No per això deixem de ser ambiciosos i exigents amb la feina del dia a dia. Busquem l’excel·lència”. Desigual busca persones naturals, humils, amb ganes, tolerants i que aportin personalitat, autèntiques i professionals, que s'atreveixen amb tot, que els motivi fer les coses diferents. Gent dinàmica, entusiasta, apassionada de la moda, responsable, compromesa i amb afany de superació.

FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada