dilluns, 17 de març del 2014

Exposició sobre els Camps de Voluntariat del SCI a Santa Coloma


La mostra es pot visitar al Mas Fonollar fins al 4 d'abril

Si t'interessa saber més sobre els Camps de Voluntariat ara tens l'oportunitat d'endinsar-te en aquest interessant i enriquidor món a través d'una exposició del Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI) al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar de Santa Coloma de Gramenet, que es pot visitar fins al proper 4 d'abril.
Durant l’any 2013, més de 300 persones de Catalunya van participar en un camp de voluntariat organitzat pel SCI, una experiència que et permet créixer tant a nivell personal, com en una dimensió més global, a la vegada que fas créixer el projecte d’una comunitat i/o entitat local.
Aquest conjunt d’experiències són úniques i irrepetibles. A la mostra els mateixos participants plasmen l’essència de la seva experiència a través de quatre eixos, que a la vegada són els valors que s’intenten transmetre en cada camp: Pau, Medi Ambient, Relacions interculturals i Voluntariat.
Les fotos seleccionades són fruït d’un concurs dut a terme entre tots els voluntaris i voluntàries del 2013, i van acompanyades de text per tal d’explicar l’entitat, el concepte de camps de treball, o camps de voluntariat, i el quatre eixos.

FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada