dimarts, 26 d’agost del 2014

CURSOS XINÈS I RUS

Atès que el sector turístic català requereix professionals del seu àmbit amb competències en les llengües russa i xinesa el Servei d’Ocupació de Catalunya oganitza dues accions formatives de caràcter experimental de les següents especialitats formatives gratuïtes:

Ø  Xinès bàsic dirigit a activitats de venda i turisme (COMM01EXP), corresponent a la família professional Comerç i Màrqueting

Ø  Rus bàsic dirigit a activitats de venda i turisme (COMM02EXP), corresponent a la família professional Comerç i Màrqueting


El perfil adient és el següent:

     Estar inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya abans d'iniciar l'acció formativa, tant si són persones treballadores en situació d'atur, com si són ocupades.
     Complir amb els requisits de l’alumnat que s’estableixi en el programa de l’especialitat formativa.
     Tenir un coneixement previ de l’anglès (nivell preferiblement de B1 o de A2 com a mínim). L’Escola Oficial d’Idiomes s’encarregarà de verificar el nivell d’anglès que declarin les persones interessades.
     No tenir coneixement de rus o xinès.
Tenir algun tipus de formació o experiència en turisme o activitats de venda. Si s’acredita experiència laboral en aquest sector, haurà de ser un mínim de 12 mesos en el sector turístic o d’activitats de venda. L’acreditació d’aquestes característiques es podrà fer per les vies habituals


 El calendari previst és el següent:

v  Inici de les accions: setembre 2014
v  Durada: 2 mesos aproximadament


Està previst que aquests cursos s’imparteixin de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h, i les classes es faran a l’edifici de l’Avinguda de les Drassanes, 3-5, a Barcelona.

La durada d’aquestes accions és de 150 hores que inclouen un mòdul de 140 hores de coneixement sobre la llengua instrumental bàsica, llengua i terminologia adreçats al turisme i l’atenció comercial, coneixements de la cultura i 10 hores de formació complementària.

 Si t’interessa, ves a la teva Oficina de Treball!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada