dilluns, 11 d’agost del 2014

Connect'ART, participa a la 2a. Fira de Joves Creadors

Connect'ART, participa a la
2a. Fira de Joves Creadors

Si et dediques a l'art i la creació, ja pots sol·licitar la teva participació a Connect'ART, la 2a. Fira de Joves Creadorsque es farà el 18 d’octubre a la plaça de Pompeu Fabra de Badalona. L'objectiu de la Fira és facilitar als joves creadors l’oportunitat de donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra, en qualsevol modalitat artística, com pintura, escultura, ceràmica, fotografia, artesania, disseny de roba, arts escèniques, creacions audiovisuals, etc.  
La convocatòria està oberta a qualsevol jove d'entre 14 i 35 anys resident a Catalunya amb habilitats artístiques i/o artesanes. Et pots inscriure a títol individual o juntament amb un col·lectiu o grup d’artistes. 
La Fira comptarà amb aproximadament 30 parades i diversos espais dedicats a tallers. També s’oferiran xerrades a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria artística o dels mateixos participants, així com diverses intervencions que representin processos de creació i en les quals hi hagi una participació activa del públic assistent.
Si vols participar-hi envia la teva sol·licitud fins al 15 de setembre al correu electrònicfirajovescreadorsbdn@gmail.com, adjuntant la documentació que es demana a les bases, o bé presenta la documentació de forma presencial o per correu postal a: 
Badiu Jove
C. Ausiàs Marc, 61
08912 Badalona
 
Més informació: 
Servei d'Informació Juvenil de Badalona
sij@badalona.cat
Tel. 93.483.29.34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada