dijous, 7 d’agost del 2014

Apunta't ja als tallers de la campanya 'Treballar a l'hivern'


 

Ja pots apuntar-te als Tallers de la campanya 'Treballar a l'hivern' al Barcelonès. Es tracta d'una campanya organitzada per la Regidoria d'Adolescència i Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, a través dels Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i la col·laboració de Barcelona Activa i el Consell Comarcal del Barcelonès.
L'objectiu de la iniciativa, que s'inaugura a mitjans del mes de setembre, és facilitar als joves l'accés al món laboral aprofitant l'augment de contractació de personal de temporada.
Tallers 'Treballar a l'hivern'
T'avancem la programació de tallers 'Treballar a l'hivern' al Barcelonès Nord i L'Hospitalet de Llobregat per tal que puguis inscriure't a través d'aquesta mateixa web:
Els tallers organitzats a Barcelona pels Punts d'Informació Juvenil obren les inscripcions a partir del mes de setembre a través de l'apartat 'Treballar a l'hivern' de la web Barcelona Treball. Consulta aquí tota la programació:
Més activitats
A més dels tallers, el programa de la campanya 'Treballar a l'hivern' inclourà un nou format d'activitats, les taules rodones específiques per sectors, on es presentaran llocs de feina de temporada que generen els següents àmbits laborals: 
  • El Comerç sostenible, de proximitat i d'artesania
  • Els Serveis vinculats a la bicicleta: rutes turístiques, missatgeria, tallers de reparació...
També es realitzaran xerrades informatives a càrrec de Departaments de Recursos Humans, donant prioritat a empreses que amplien el seu personal durant l'època de Nadal, de rebaixes... Així, està previst convidar a empreses dels següents sectors:
  • El Lleure educatiu
  • L'Esquí i els Esports de muntanya
  • L'Animació i la figuració
  • L' e-Commerce
  • Els Serveis vinculats a esdeveniments culturals
Per no perdre't res de la campanya, pots seguir el grup de Facebook Ofertes de feina de temporada, on podràs consultar ofertes per a l'hivern i recursos per buscar treball. I també seguir les novetas a la nostra web, així com a la dels Punts d'informació juvenil de Barcelona i al seu Facebook.
Durant tot l'any, la Regidoria d'Adolescència i Joventut també ofereix serveis per a joves que busquen feina: un coaching laboral, assessorament en drets i deures laborals, en emprenedoria... Per a més informació clica aquí.
Si necessites assessorament laboral, també pots adreçar-te a l'Assessoria d'Ocupació que posa al teu abast el Consell Comarcal del Barcelonès. Pots demanar la teva cita aquí.

Etiquetes: 

Documents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada