dimarts, 14 d’octubre del 2014

segona edició del programa Mobilitza't Mobile.

s'ha ampliat el termini d'inscripcions per a la participació a la segona edició del programa Mobilitza't Mobile. 

Les persones interessades poden inscriure's a través d'aquest enllaç Inscripcions Mobilitza't Mobile, trucar als telèfons 93.403.74.02 /  93.485.32.35 o enviar whatsapp al673.045.088. 

Per a què conegueu una mica més el programa enllacem Vídeo Mobilitza't de testimonis de la primera edició que està en marxa actualment. 

Us recordem que Mobilitza' Mobile és un programa impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, cofinançat per la Unió Europea en el marc del Programa PROGRESS, i està adreçat a joves entre 18 i 24 anys amb titulació en ESO o similar (PQPI, prova d'accés a cicles formatius) de Barcelona i la seva àrea metropolitana, que no hagin continuat el seu itinerari formatiu i estiguin interessats en conèixer i treballar en sector Mobile.

Concretament, les activitats desenvolupades s'articulen al voltant dels següents eixos:
-        MOB ACADEMY: Tots/es els/les alumnes participen a  formació comunad’iniciació en l’àmbit Mobile  i en funció del seu interès participen posteriorment en formació professionalitzadora en algun d'aquests perfils professionals: 

o        Iniciació a la programació d’aplicacions mòbils 
o        Disseny i usabilitat 
o        Configuració i comercialització de dispositius mòbils 

-        MOB COMMUNITY: Activitats socials i divulgació de la cultura Mobile. 

-        MOB JOB MARKET: Activitats sobre les últimes tendències del sector i competències requerides (a través de mentoring, tutorització, visites a empreses i conferències de professionals o empreses del sector). 

-        MOB JOB SEARCH: Coneixement d’oportunitats laborals en el sector, marketing personal i workshops sobre recerca de feina. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada