divendres, 10 d’octubre del 2014

CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ: BORSA D’EXPERTS/ES DOCENTS 2014

CONVOCATÒRIA DE SELECCIÓ: BORSA D’EXPERTS/ES DOCENTS 2014


S’obre convocatòria de selecció per crear una borsa d’experts/es docents pels diferents programesFormació Professional Ocupacional, Formació Contínua, Programa de Formació Inicial, Formació Professionalitzadora, Formació i Treball etc..... de les següents especialitats: 


Especialitats formatives:
Aquesta borsa de docents tindrà una durada de 24 mesos i estarà condicionada a l’aprovació per part de les entitats subvencionadores.
IMPORTANT: Les persones que formin part de la borsa amb la qualificació d’Apte/a,  significarà que compleixen els requisits que l’oferta demanda. En funció de les aprovacions dels respectius programes, es desenvoluparan les entrevistes de selecció per avaluar l’ adequació als llocs a cobrir.
 
Documents a presentar:
  • 2 Instàncies. Ompliu i imprimiu per duplicat (descarregueu aquí el model d’instància)
  • Currículum Vitae actualitzat.
  • 1 Fotocòpia DNI.
  • 1 Fotocòpia  de  la titulació requerida
  • 1 Fotocòpia  de l’informe de vida laboral i contractes laborals  o certificats d’empresa (per tal d’acreditar l’experiència requerida)
  • 1 Fotocòpia de les acreditacions d’altres conceptes a valorar.
Cal estar registrat/da com a candidat/a a la web www.sabadelltreball.cat 
Lloc a presentar la documentació:
Promoció Econòmica
Edifici CAL MOLINS. C dels Calders 32, 08025 Sabadell Tel. 93 745 32 23
Horari de lliurament d’instàncies/documentació: Matins de dilluns a divendres de 9h a 14 h i Tardes de 15.30h a 18.45h (dilluns i dimecres) dels dies 7.10.2014 al 27.10.2014 (ambdós inclosos)
 
Si teniu algun dubte o consulta sobre aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 745 32 23 i demanar pel dpt. de formació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada