diumenge, 16 d’agost del 2015

PROFESSORAT DE SECUNDARIA PER ANGLATERRA Curs escolar 2015-2016

Pel proper curs 2015-2016, la xarxa Eures  coordina  novament un procés de selecció de 35 professors de les àrees de Matemàtiques(6), Ciències (17) i Informàtica(12) per a Escoles públiques  i privades angleses de les àrees metropolitanes a les regions de Kent, Essex, Surrey, Sussex, Berdforshire, Hertfordshire, Yorkshire, Suffolk, Berkshire, Buckinghamshire, Gloucestershire, Hampshire,  Greater London


La Agència UTEACH, Training&Placement Specialists, es dedica a seleccionar,  preparar i acompanyar professors procedents d’altres països i col·locar-los en el sistema educatiu britànic per un període inicial de dos anys.

UTEACH ofereix un Programa  de Suport  per assegurar la incorporació satisfactòria a una plaça de docent de secundaria en una escola pública o privada anglesa.



 COM PARTICIPAR?
Requisits :
1.Tenir la qualificació adequada ( Llicenciatura, Diplomatura o Grau, més el CAP o  Màster  de Professorat)  per a poder obtenir el QTS anglès:
2.-Nivell prou alt d’anglès per poder dur a terme la tasca docent ( òptim, C1, o B2+),
 Enviar CV i carta de presentació en ANGLÈS   a

si la vostra candidatura passa un primer filtratge, UTEACH us contactarà per a tirar endavant el procés de selecció. Data límit: 15/09/2015.
 *Models i consells per al CV i carta de presentació a :



** QTS: ACREDITACIÓ OFICIAL  PER FER DE PROFESSOR AL REGNE UNIT
Reconeixement  professional com a Professor d’Ensenyament Secundari  a Anglaterra
 
La Directiva 2005/36/CE sobre reconeixement de títols i professions determina que qualsevol professional habilitat per a exercir la docència a un país membre de la UE por accedir a fer-ho a  qualsevol altre país membre. Segons la Directiva Europea 2005/36/CE, cal sol·licitar al país al qual es vol anar a treballar aquest reconeixement.
Al Regne Unit, és imprescindible estar col·legiat per a exercir la professió i cal obtenir  aquest reconeixement professional (QTS “Qualified Teacher Status”). A Anglaterra i Gales, l’ autoritat competent per a atorgar el QTS és el National College for Teaching and Leadership (NCTL), agencia acreditada pel Department for Education, (DfE) britànicA Escòcia i Irlanda del Nord és una altre entitat l’encarregada del reconeixement. 
                      https://teacherservices.education.gov.uk

La sol·licitud del QTS al NCTL es pot  fer “on-line” des del moment que es disposi de tots els documents requerits amb llur traducció jurada escanejats en format pdf o jpg.
  • Document d’ Identitat (DNI, Passaport, permís de conduir)
  • Registre o detall de les qualificacions
  • Traducció jurada del registre de qualificacions
  • Còpia del títol acadèmic o “Certificación Supletoria provisional” del títol*
  • Traducció jurada  d’aquests  documents si no son ja en versió bilingüe
  • Prova de la Formació complementària feta per a tenir la consideració  de docent en el país d’ origen membre de l ‘EEE Per a candidats espanyols, és el CAP o el Màster de Professor/a de Secundaria
A la secció 4a. de la sol·licitud es carreguen directament els documents. El procés no es pot interrompre. El programa informàtic de suport no permet recuperar una sol·licitud que hagi quedat a mitges.
 Concretament, la documentació que cal per a obtenir el QTS un professor format a Espanya son el Grau, o Llicenciatura o Diplomatura i el CAP o Máster de Professorat de Secundaria, amb sengles traduccions jurades.

**Si encara no es te el Títol en el format oficial, s’ha de sol·licitar a la Universitat la “Certificació Supletòria Provisional” firmada pel rector,  regulada en el R.Decreto 1002/2010 que te els efectes legals equiparables al Títol en sí.


Més informació: a la teva OFICINA DE TREBALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada