divendres, 14 d’agost del 2015

procés de selecció de 23 Mestres de Primària per a escoles públiques i privades angleses de les àrees metropolitanes a les regions de Kent, Essex, Surrey, Sussex, Berdforshire, Hertfordshire, Yorkshire, Suffolk, Berkshire, Buckinghamshire, Gloucestershire, Hampshire, Greater London

LLa xarxa Eures  coordina  novament un procés de selecció de 23 Mestres de Primària per a escoles públiques  i privades angleses de les àrees metropolitanes a les regions de Kent, Essex, Surrey, Sussex, Berdforshire, Hertfordshire, Yorkshire, Suffolk, Berkshire, Buckinghamshire, Gloucestershire, Hampshire,  Greater London


La Agència UTEACH, Training&Placement Specialists, es dedica a seleccionar,  preparar i acompanyar professors procedents d’altres països i col·locar-los en el sistema educatiu britànic per un període inicial de dos anys.
UTEACH ofereix un Programa  de Suport  per assegurar la incorporació satisfactòria a una plaça de Mestre de Primària en una escola pública o privada anglesa.

 COM PARTICIPAR?
Requisits :
1.Tenir la qualificació adequada ( Grau d’Educació Primària, o Infantil o  Magisteri)  per a poder obtenir el QTS anglès
2.-Nivell prou alt d’anglès per poder dur a terme la tasca docent : imprescindible, C1, o C2
 Enviar CV i carta de presentació en ANGLÈS   a
si la vostra candidatura passa un primer filtratge, UTEACH us contactarà per a tirar endavant el procés de selecció. Data límit: 15/09/2015.

 *Models i consells per al CV i carta de presentació a :




** QTS: ACREDITACIÓ OFICIAL  PER FER DE MESTRE/A AL REGNE UNIT
Reconeixement  professional com a Mestre/a de Primària  a Anglaterra
 
La Directiva 2005/36/CE sobre reconeixement de títols i professions determina que qualsevol professional habilitat per a exercir la docència a un país membre de la UE por accedir a fer-ho a  qualsevol altre país membre. Segons la Directiva Europea 2005/36/CE, cal sol·licitar al país al qual es vol anar a treballar aquest reconeixement.
Al Regne Unit, és imprescindible estar col·legiat per a exercir la professió i cal obtenir  aquest reconeixement professional (QTS “Qualified Teacher Status”). A Anglaterra i Gales, l’ autoritat competent per a atorgar el QTS és el National College for Teaching and Leadership (NCTL), agencia acreditada pel Department for Education, (DfE) britànicA Escòcia i Irlanda del Nord és una altre entitat l’encarregada del reconeixement. 
                      https://teacherservices.education.gov.uk

La sol·licitud del QTS al NCTL es pot  fer “on-line” des del moment que es disposi de tots els documents requerits amb llur traducció jurada escanejats en format pdf o jpg.
  • Document d’ Identitat (DNI, Passaport, permís de conduir)
  • Registre o detall de les qualificacions
  • Traducció jurada del registre de qualificacions
  • Còpia del títol acadèmic o “Certificación Supletoria provisional” del títol*
  • Traducció jurada  d’aquests  documents si no son ja en versió bilingüe
A la secció 4a. de la sol·licitud es carreguen directament els documents. El procés no es pot interrompre. El programa informàtic de suport no permet recuperar una sol·licitud que hagi quedat a mitges.
 Concretament, la documentació que cal per a obtenir el QTS un mestre format a Espanya son el Grau d’Educació Infantil o Primària,o el títol de Magisteri amb sengles traduccions jurades.

**Si encara no es te el Títol en el format oficial, s’ha de sol·licitar a la Universitat la “Certificació Supletòria Provisional” firmada pel rector,  regulada en el R.Decreto 1002/2010 que te els efectes legals equiparables al Títol en sí.



Més informació a la teva OFICINA DE TREBALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada