dijous, 13 d’agost del 2015

PROCÉS DE SELECCIÓ XARXA EURES Mestres de Primària per a Escòcia Curs escolar 2015-2016


 La xarxa Eures  coordina un procés de selecció de 40 mestres de Primària per a escolespúbliques de la regió de Aberdeenshire (Escòcia)


L’ Agencia UTEACH, Training&Placement Specialists, es dedica a seleccionar,  preparar i acompanyar ensenyants procedents d’altres països i facilitar-los la incorporació a llocs permanents de Mestre de primària en escoles públiques britàniques; en aquest cas, de la zona d’ Aberdeen


 ¿COM PARTICIPAR?

Requisits imprescindibles per poder optar a una vacant de MESTRE/A DE PRIMÀRIA son:
1.-Tenir la qualificació adient (Diplomatura  o Grau  en Magisteri, o títol de Mestre/Mestra ) per a poder obtenir l’ acreditació professional del General Teaching Council escocès.  

2.- Prou nivell d’anglès per a poder exercir com a docent en aquesta llengua: mínim  C1-C2,
Enviar CV i carta de presentació en ANGLÈS   a

Superat un primer filtratge, UTEACH contactarà individualment per prosseguir la selecció.
Data límit: 31/08/2015.

 *Models i consells pel CV i carta de presentació :





*** ACREDITACIÓ PER PODER EXERCIR DE MESTRE A ESCÒCIA:
Reconeixement de la professió de "Mestre/a de Primària" al Regne Unit
 
La Directiva 2005/36/CE sobre reconeixement de títols i professions determina que qualsevol professional habilitat per fer docència en un país de la UE pot exercir-la a qualsevol altre país membre. Al Regne Unit, aquesta professió ha de passar pel tràmit d’un reconeixement professional
Segons la Directiva Europea 2005/36/CE, cal sol·licitar al país on es vol anar a treballar aquest reconeixement. A Anglaterra i Gales, l’administració competent és el National College for Teaching and Leadership (NCTL), agencia acreditada pel Department for Education, (DfE) britànic.
 A Escocia l’ entitat responsable d’ acreditar la capacitat docent és el General Teaching Council for Scotland on cal registrar-se per poder fer de Mestre de Primària. 
 Informació sobre requisits, documentació i tramitació a:
 Abans de procedir a sol·licitar el registre, es recomana llegir totes les instruccions i consells que conté aquesta pàgina.

Les persones interessades que tot i tenir la formació completa i haver demanat el Títoll, encara no el tenen físicament en el format oficial, poden demanar a la Universitat la “Certificación  Supletoria provisional” firmada pel rector, que conté les dades identificatives del Títol i que està  regulada pel R.Decreto 1002/2010. Aquesta Certificació Supletòria Provisional te els mateixos efectes legals que el Títol oficial a efectes de l’exercici de la professió.


Més informació: a la teva OFICINA DE TREBALL




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada