dimarts, 25 d’agost del 2015

Coaching laboral per a joves

Coaching laboral per a joves


Llença’t-hi!! Coaching laboral per a joves, s’adreça a joves entre 16 i 30 anys, prioritàriament de la zona nord del Barcelonès (Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià) que estan a l’atur.
És un servei que t’ofereix suport personalitzat i grupal per part d’un orientador laboral. Durant un període de 5 a 7 setmanes et proporcionarà un suport  proper i continuat en el temps per a ajudar-te en el procés de recerca de feina, tot acompanyant-te en les dificultats d’aquest procés. 

Les sessions es faran en petits grups d’entre 7 i 10 joves, un cop a la setmana, amb 90 minuts de durada, agrupant els joves amb les mateixes necessitats. Es treballarà competències informàtiques, comunicatives i transversals en la recerca de feina o recolzament a nivell de motivació perquè aquesta recerca sigui un èxit. 

Si estàs interessat et pots inscriure AQUÍ mateix i ens posarem en contacte amb tu.

El servei s’iniciarà el setembre i es realitzarà en els municipis de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià als equipaments juvenils Badiu Jove (Badalona), Polidor (Sant Adrià de Besòs), CRJ Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet). 

Més informació i dubtes envia'ns un mail aquí


FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada