diumenge, 9 d’agost del 2015

Cursos. Director/a de Lleure (24/08-15/09)

 Cursos. Director/a de Lleure (24/08-15/09)

Descripció
Dates:
Del 24 d'agost al 15 de setembre de 2015.
Horari:
L'horari serà de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h.
Sessions: 33,5 sessions
Total: 134 hores
Preu:
300 euros. DESCOMPTE PER A ATURATS I FAMÍLIES NOMBROSES.
TRUCA I T'INFORMARAN (93 425 48 23)
Lloc de realització:
Escola Traç
c/ Vilamarí, 54 baixos
Barcelona 
Requisits d’accés: Per realitzar aquest curs és imprescindible estar en possessió de la titulació de Monitor de lleure
Objectiu del curs: El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil, i que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització de l’equip de personal monitor.
Estructura del curs: Etapa lectiva: 134 hores presencials i 66 hores no presencials. (Mòdul D1 i Mòdul D4) Etapa de pràctiques: 120 hores (Més info)
Sistema d’avaluació: El sistema d’avaluació de l’alumne durant els quatre mòduls de l’etapa lectiva es fonamenta en l’avaluació continuada, durant el seu propi procés formatiu, i té en compte els següents criteris:
- Adequació de l’alumne al desenvolupament de les competències pròpies de cada mòdul i en general a les competències del perfil professional del director/a de lleure.
- Aquesta avaluació es desenvolupa de manera continuada a partir dels exercicis/activitats realitzats a l’aula, la participació i l’actitud de l’alumne.
Titulació que s’obté: Per tal d’obtenir el diploma i carnet de Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, caldrà que l’alumne:
- Sigui avaluat com a apte en les dues etapes: teoria (en tots els mòduls) i pràctica (pràctiques i memòria).
- Hagi assistit, com a mínim, al 85% de les hores de cada mòdul.
- Reuneixi les aptituds i actituds personals que comporten la seva idoneïtat per a exercir la tasca de director/a de lleure.
L’alumnat disposa d’un màxim de 5 anys per a poder finalitzar la seva formació.


FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada