dissabte, 8 de febrer del 2014

Cursos on line gratuïts d'universitats europees a 'Openup.Ed.eu'

Cursos on line gratuïts d'universitats europees a 'Openup.Ed.eu'

Si t'interessa fer un curs on line gratuït a la universitat aquesta és la teva oportunitat.OpenupEd.eu és un nou projecte en què diverses universitats de reconegut prestigi ofereixen cursos massius oberts on line en diferents idiomes.
Els centres que participen a la iniciativa són la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) a Espanya, la Universitat turca de Anadolu, la Universitat de Tecnologia de Kaunas a Lituània, el Ministeri francès d'Ensenyament Superior i Recerca, la Universitat Estatal de Moscou d'Economia, Estadística i Informàtica, la Universitat Telemàtica Internacional UNINETTUNO, la Universitat Eslovaca de Tecnologia de Bratislava (FEI), EADTU i les universitats obertes d'Holanda, Israel, Brasil i Regne Unit. A més, està previst agregar al projecte a universitats de Xipre, Dinamarca, Estònia, Grècia, Polònia, Eslovènia i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
La iniciativa compta amb el suport de la Comissió Europea i preten arribar a un nombre massiu de persones. Actualment s'ofereixen 40 cursos de vàries setmanes de durada, sobre diferents temàtiques i en dotze llengües diferents, entre d'altres castellà, anglès, àrab, eslovac, hebreu, portuguès i rus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada