dimecres, 6 d’abril del 2016

Nou pla d'inserció laboral "JovesGrangers.coop

Nou pla d'inserció laboral "JovesGrangers.coop", impulsat per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i Daleph, amb el suport del SOC, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Aquest innovador projecte d'ocupació va dirigit a joves majors de 18 i menors de 30 anys que es trobin en situació d'atur, inscrits al programa de garantia juvenil i que no estiguin realitzant formació reglada.
L'objectiu principal d'aquest programa és motivar, formar i capacitar tan a nivell teòric com pràctic per poder ocupar llocs de treball en explotacions ramaderes de les comarques de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida.

El procés s'inicia amb un programa formatiu de 5 setmanes de duració, un cop finalitzada la formació teòrica, tindran l'oportunitat de realitzar durant 2 dies una formació pràctica amb animals de les granges de porcí, boví i oví a fi de poder posar a prova tots els coneixements prèviament adquirits. El programa es farà càrrec de totes les despeses de manutenció i transports durant aquest dos dies de formació pràctica.

Per finalitzar, la persona participant tindrà el suport/acompanyament d'un tutor/a per la posterior recerca de feina. A través de la FCAC ja tenim localitzats el possibles llocs de treball per tant, les persones participants treballaran de manera individual les competències adquirides al llarg de la formació per tal de postular-se al lloc de treball més adient.



D'altre banda, podeu  entrar en el nostre canal de YouTube per veure el vídeo promocional de JovesGrangers.coop a la següent direcció:
http://bit.ly/1PEMY4x

En cas de que necessitéssiu més informació, no dubteu en contactar  al 932-188-882 o entrar en el nostre web http://www.jovesgrangers.coop.

1 comentari: