dimarts, 19 d’abril del 2016

TROBADA EMPRESARIAL

Ja és primavera! Els dies s'allarguen, la vida comença a activar-se a la natura, i les empreses i projectes també han de començar a moure's. Per això, contactem amb tu per tal de convidar-te a la trobada empresarial que organitzem el proper dia 21 d'abril (dijous) a la vinoteca Les Tannines, al Carrer Sant Carles nº 5 de Santa Coloma de Gramenet, en horari de 20:00 h a 21:30 h.
L'objectiu de la trobada serà fer contactes, conèixer persones emprenedores i empresàries com nosaltres, intercanviar experiències, dubtes, opinions... i, a més, gaudir d'una estona agradable després d'un dia de feina. Serà una sessió d'intercanvi  que dinamitzarà la consultora i especialista en comunicació Raquel CaballeroL'assistència tindrà una petita aportació de 4,5 € que s'abonaran directament a Les Tannines i a canvi donarà dret a consumició (copa de vi / refresc) i un petit refrigeri.
La trobada és organitzada per Grameimpuls, SA, juntament amb les entitats de promoció econòmica dels municipis de Badalona i Sant Adrià de Besòs així com amb el Consell Comarcal del Barcelonès, en el marc del programa Xarxa Nord, cofinançat per la Diputació de Barcelona.
La inscripció es pot realitzar a través del Servei de Foment Empresarial, a l'adreça electrònica formacue@grameimpuls.cat, presencialment a l'Avinguda Generalitat, 99-101 o al telèfon 93 466 52 24. S'hauran de facilitar dades personals com: nom, cognoms, DNI, data de naixement, població de residència, situació laboral i nivell formatiu i d'altres relacionades amb el projecte empresarial: forma jurídica, ubicació, web, e-mail i una petita descripció de l'activitat.
No t'ho pots perdre!

GRAMEIMPULS S.A.
Servei de Foment Empresarial
Can Peixauet, Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
93 466 52 24

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada