dissabte, 30 de gener del 2016

itinerari d’impuls empresarial per a autònoms i microempreses.

Grameimpuls, dins del programa XARXA NORD, comença un itinerari d’impuls empresarial per a autònoms i microempreses. Aquest programa es realitza en col·laboració amb els Ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, i  amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.



Xarxa Nord pretén potenciar i consolidar els projectes i les empreses del territori a través d'itineraris intensius que combinen formació i consultoria en temàtiques concretes. En aquest cas, les temàtiques van adreçades a reforçar les competències emprenedores de les persones autònomes principalment.



La formació col·lectiva constarà de 7 sessions de 4 hores de durada cadascuna. Les temàtiques seran les següents:



•                     Sessió 1. Gestió del temps: claus per optimitzar el temps a la feina.

•                     Sessió 2. Autolideratge. Desenvolupament personal i professional per a persones emprenedores i autònomes.

•                     Sessió 3. Plantejament estratègic i innovació.

•                     Sessió 4. Pla de màrqueting.

•                     Sessió 5. Com fomentar les habilitats per ser un bon comercial.

•                     Sessió 6. Aspectes jurídics, laborals i fiscals.

•                     Sessió 7. Pla d’acció personal.



Les sessions tindran lloc per aquest ordre en les dates 3, 10, 17 i 24 de febrer i 2, 11 i 16 de març en horari de 16.00 a 20.00, al Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet). Podeu trobar el programa a l’arxiu adjunt a aquest correu electrònic. Les places són limitades, només 15 projectes podran beneficiar-se d'aquest programa amb consultoria i l'acceptació es realitzarà en funció a les potencialitats dels projectes. Cada empresa o projecte podrà tenir més d'un participant si escau i la consultoria es realitzarà al llarg del mes de març.

El programa és gratuït però cal formalitzar una inscripció prèvia que es pot realitzar presencialment al Servei de Foment Empresarial (avinguda Generalitat, 99-101), a través del telèfon 93 466 52 24 o bé del correu electrònic formacue@grameimpuls.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada