divendres, 8 de gener del 2016

Curs subvencionat d'Assajos biotecnològics a l'Hospitalet

Curs subvencionat d'Assajos biotecnològics

Dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació, la Cambra de Comerç orgatnitza aquest curs de formació Assajos biotecnològisc totalment subvencionat. Només has d'estar inscrit a Garantia Juvenil per apuntar-t'hi. 
El projecte formatiu que et proposem disposa de 155 hores de formació en un centre altament especialitzat dins del sector químic a L'Hospitalet de Llobregat, el INS Provençana. La formació inclou:
  • Mòdul 1 (65 h): Matèries tranversals i orientació laboral (sector Biotecnològic).
  • Mòdul 2 (90H):  Assajos Biotecnològics. Biologia molecular. Curs teòric-pràctic. Continguts relacionats amb el MP07 del cicle formatiu de grau superior de laboratori d'Anàlisi i control de qualitat.
 L’estructura d’aquesta formació és:
  • Biomolècules i Biotecnologia (20 hores)
  • Extracció i purificació de proteïnes (20 hores)
  • Identificació de proteïnes, assajos immunològics. (10 hores)
  • Extracció, aïllament i clonació d’àcids nucleics.(30 hores)
  • Identificació d’organismes i microorganismes aplicant assajos genètics. (10 hores).

El curs comença el 11 de gener fins al 11 de març en horari de tardes i està dirigit a persones titulades (batxillerat, grau superior, llicenciatura de ciències) a l'atur, menors de 30 anys. La realització del curs bé condicionat a assolir el número mínim d'inscripcions.
Si estàs interessat en l’oferta i aquesta encaixa amb el teu perfil professional, t’has de posar en contacte empresapice@cambrabcn.org el més aviat possible. Envia un correu on explicant el motiu del teu interès pel curs i el teu Currículum Vitae actualitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada