dissabte, 23 de gener del 2016

CURS D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA D'EDIFICIS

El Vapor Llonch (Ajuntament de Sabadell), a través del centre de formació Cal Molins, un any més impartirem un dels cursos més representatius del sector d’energies renovables, present i futur de la nostra societat. Es tracta del Certificat de Professionalitat d’Eficiència Energètica d’Edificis, aprovat per la Generalitat de Catalunya en la convocatòria FOAP 2015-2016.

El Certificat de Professionalitat d'Eficiència Energètica d'Edificis, de 940 hores, amb inici el dia 09/02/2016 i finalització el 28/10/2016, consta de diferents Mòduls Formatius, d'entre ells: Avaluació d'eficiència en instal·lacions, Certificació energètica, Eficiència en l'ús de l'aigua, Viabilitat d'instal·lacions solars, etc., així com un mòdul de Pràctiques professionals no laborals en empresa de 120h. 
Davant l'imminent inici del curs, i perquè totes les persones interessades pugin obtenir la informació sobre el mateix, realitzarem una sessió informativa / Master Class amb l’assistència dels professors perquè expliquin el curs, les seves sortides professionals i resolguin qüestions a nivell tècnic. Aquesta sessió serà el proper dijous 28/1 a les 17h, a les nostres instal·lacions de Cal Molins (C/Calders, 32. Sabadell). 
les persones que  estiguin interessades en assistir a la sessió, haurien de confirmar-ho prèviament al telèfon 937453223 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada