diumenge, 31 de gener del 2016

Agenda d'activitats de Barcelona Activa i Cibernàrium. UN MUNT D'ACTIVITATS US ESPEREN!!!!!!!!!!!!!!



Un munt d'activitats us esperen:
Per exemple:
Aquest mes de febrer organitzarem diferents esdeveniments de reclutament i networking per a l'empresa BSM. Vols saber quins perfils professionals cerquen?
En aquesta sessió, tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa BSM i el procés de selecció que està portant a terme per ampliar el seu equip d'Atenció a l'usuari/ària.
Tens experiencia demostrable en Atenció al client o a turistes i domini de Català, Castellà i Anglès (Nivell B2)? Si és així, consulta lescondicions de l'oferta!
S'han organitzat 4 jornades de networking (només cal que t'inscrigui's en una d'elles):


Aquest mes de febrer iniciem un cicle amb què donarem a conèixer alguns dels perfils professionals amb més projecció dins de l'ecosistema Mobile.
En aquestes activitats, molt participatives, podràs conèixer l'experiència professional de destacats professionals de l'àmbit Mobile, i compartir els teus dubtes i inquietuds amb ells.




  • Tens entre 18 i 24 anys i estàs a l'atur?
  • Vols tenir l'oportunitat d'aprendre treballant en un sector amb futur?
Si és així, no et perdis l'oportunitat de ser un dels alumnes-treballadors/es en la Casa d'Oficis de Tècnic/a en Eficiència Energètica de Barcelona Activa!
Les Cases d'Oficis són projectes que alternen6 mesos de formació i 6 mesos de pràctiques remunerades, el que permet als participants aprendre un ofici i millorar notablement les possibilitats de trobar feina.
Si t'interessa participar en la casa d'oficis d'eficiència energètica consulta com inscriure't aquí


I...MOLTES COSES MÉS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada