diumenge, 3 de maig del 2015

sessió sobre neuromàrqueting

propera acció formativa empresarial és una sessió sobre neuromàrqueting, un seminari que t’ajudarà a saber com pensen i com decideixen les persones consumidores a les que vens.

El Neuromàrqueting és una neurociència que serveix per entendre  el comportament de les persones consumidores i conèixer com prenen les seves decisions, convertint-se així en una eina estratègica per a les vendes. El dia 13 de maig  de 16:00 a 20:00 h de la tarda al Centre d'Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101) s'impartirà la formació Neuromàrqueting: comprem emocionalment i ho justifiquem racionalment. 
La finalitat d'aquesta sessió és que les persones emprenedores i empresàries de la ciutat puguin millorar la comunicació a l'hora de negociar i vendre el seu servei o producte fent servir el neuromàrqueting per reforçar el seu impacte a les vendes. Al següent linkes pot ampliar la informació sobre el contingut que es tractarà durant les quatre hores que dura la formació.
L'assistència és gratuïta però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada