dimarts, 12 de maig del 2015

curs Com crear la imatge del nostre comerç

Vivim en un món d'imatges i la bellesa del que veiem cobra importància cada dia, especialment, si parlem de consum perquè “es compra pels ulls”, una  sentència cada cop més certa. Per tot això, la imatge de la persona emprenedora sumada a la del seu negoci pot ser un avantatge o un obstacle a l'hora de guanyar clients i vendes.
Per ajudar-vos amb els vostres establiments comercials Grameimpuls ha programat el curs Com crear la imatge del nostre comerç. Tindrà una durada de 6 hores i s'impartirà els dies 19 i 26 de maig al Centre d'Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) de 14.00 a 17.00 hores
Els objectius d'aquest taller són: proporcionar eines i coneixements per millorar l’activitat emprenedora i conscienciar els participants sobre la importància de la imatge per l'èxit d'un negoci.
D'altra banda, el taller també pretén ajudar als assistents a desenvolupar certes habilitats com la d'explicar de manera atractiva els avantatges físics i emocionals del producte, com mostrar i manipular correctament un producte, aprendre les tècniques de Cross selling i Up selling i emprar la intel·ligència emocional a la venda.
L'assistència és gratuïta però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. 
Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Més informació:
Avda. Generalitat, 99-101
08923 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 466 52 24 Fax. 93 466 20 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada