dissabte, 2 de maig del 2015

curs: Com adaptar la meva empresa a la LOPD? Fes-ho tu mateix”

El Servei de Foment Empresarial organitza la formació “Com adaptar la meva empresa a la LOPD? Fes-ho tu mateix” que tindrà lloc els dies 14 i 21 de maig  de 14:30 a 16:30 h en les dependències del Centre d'empreses de Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101).

L’objectiu principal que es perseguirà durant les quatre hores que té de durada el seminari serà fer un repàs de cadascuna de les obligacions de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de dades) i assessorar sobre com afecta aquesta normativa a la casuística dels projectes empresarials participants. D'altra banda, es mostrarà com la implantació d'aquesta normativa pot constituir un valor afegit per l'empresa en matèria de seguretat i legalitat.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per assistir-hi es requereix prèvia inscripció al Servei de Foment Empresarial bé presencialment a les instal·lacions de l'Avinguda Generalitat, 99-101 bé trucant al 93 466 52 24 o  a través del correu electrònic a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. En el moment de la inscripció s'hauran de facilitar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica,  situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada