dilluns, 25 de maig del 2015

Seminari Claus per internacionalitzar una petita empresa

Seminari Claus per internacionalitzar una petita empresa, una formació a on es donaran les claus per internacionalitzar el nostre negoci com a eina de consolidació i creixement dels nostres projectes empresarial.

El seminari es celebrarà els dies 2, 9 i 16 de juny, en horari de 16.00 a 20.00 hores al Centre d’Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101; 08923 – Santa Coloma de Gramenet). L’objectiu de la formació és transmetre les eines i els recursos perquè el participant pugui fer una diagnosi, valorant el potencial d’internacionalització de la seva empresa. Al mateix temps, el taller posarà èmfasi en els punts clau que una petita empresa ha de tenir en compte a l’hora d’afrontar un procés d’internacionalització. Aquest taller està espacialment dissenyat per cobrir les necessitats tant de les petites empreses com de les microempreses que cerquin la internacionalització com a via de creixement i de a consolidació.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades, per això, cal formalitzar la inscripció prèviament contactant  amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà necessari  aportar les següents dades: nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada