dilluns, 16 de març del 2015

Seminari Què implica ser autònom/a? L’autoocupació esdevé una possible sortida laboral per a les persones desocupades

Seminari Què implica ser autònom/a? L’autoocupació esdevé una possible sortida laboral per a les persones desocupades que es portarà a terme el 26 de març, de 17.00 h. a 20.00 h. al Centre d'Empreses de Can Peixauet, ubicat a l'Avinguda Generalitat, 99-101 de Santa Coloma de Gramenet.

L'Ajuntament de Sta. Coloma de Gramenet, a través de Grameimpuls, SA, i la Unió General de Treballadors i Treballadores de Catalunya (UGT) organitzen aquesta jornada sobre autoocupació adreçada a aquelles persones que estan valorant la possibilitat d’esdevenir autònoms/es o que ja ho són.
L'objectiu d’aquest seminari és donar informació sobre:
1.- Tòpics entorn l’emprenedoria.

2.- Motivacions per fer-se autònom.

3.- El pla d’empresa: una eina útil per prendre decisions.

4.- Formes jurídiques: empresari individual i SCP.

5.- Seguretat Social: obligacions, drets i bonificacions.

6.- El TRADE: autònom econòmicament depenent.

7.- Principals obligacions fiscals del autònom.
L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció que es pot tramitar al Servei de Foment Empresarial, al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat
Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada