divendres, 6 de març del 2015

Com organitzar-me amb eficàcia per a ser més productiu-va.

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA ha programat pels dies 11 i 17 de març la formació Com organitzar-me amb eficàcia per a ser més productiu-va.  L'objectiu que es persegueix és que les persones assistents millorin de forma considerable la seva eficiència i productivitat per tal  d'augmentar la capacitat de treball i reduir-ne l'estrès. 

La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses de Can Peixauet en horari de 17:00 a 20:00 h. Durant aquestes dues sessions s'analitzarà l'entorn físic de treball introduint la metodologia 5S i s'aprofundirà en la gestió del temps que fan les persones assistents a l'actualitat. Es treballarà sobre les prioritats, destriant el que és important i prioritari del que no ho és i, per acabar, es treballarà sobre els bons hàbits d'eficiència i organització, a partir d'un pla d'acció, i també es parlarà sobre el paper del lideratge. 

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. 

Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreçaformacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursatsi, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada