dimarts, 24 de març del 2015

Crowdsourcing, seed capital, Business Angels... o quin és el finançament privat més adequat al meu projecte.

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA organitza el dia 16 d’abril la sessió Crowdsourcing, seed capital, Business Angels... o quin és el finançament privat més adequat al meu projecte.  La formació tindrà lloc al Centre d'Empreses de Can Peixauet en horari de 18:00 a 20:00 h.

L'objectiu d'aquesta sessió és donar a conèixer a les persones emprenedores i empresàries noves formes de finançament que no tenen a veure amb els bancs i que poden ser alternatives per aconseguir recursos econòmics. Es presentarà en què consisteix el Crowsourcing, el Seed Capital i l'opció Business Angels a més de proporcionar algunes recomanacions per poder accedir-hi.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. 

Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreçaformacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada