dimarts, 10 de març del 2015

itinerari Habilitats Directives i Socials dirigit a persones empresàries o persones que es troben en la darrera fase de llançament/legalització de la seva idea de negoci

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA en col·laboració amb el departament de promoció econòmica del municipi veí de Sant Adrià de Besòs torna un any més a reeditar el projecte REIMPULSA-T de suport a les empreses.

GRAMEIMPULS oferirà l'itinerari Habilitats Directives i Socials dirigit a persones empresàries o persones que es troben en la darrera fase de llançament/legalització de la seva idea de negoci al territori. 
Les places són limitades, només 15 projectes podran beneficiar-se d'aquest programa que consta de formació col·lectiva i consultoria personalitzada.  L'acceptació al programa es realitzarà en funció a les potencialitats dels projectes i podrà haver-hi més d'un participant per projecte. 

La sol·licitud de participació pot fer-se a través del telèfon: 93 466 52 24 o a l'adreçaformacue@grameimpuls.cat fins al proper dilluns dia 16 de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada