dilluns, 15 d’abril del 2013

Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?


Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

Amb l'objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes? (QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic. Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s'imparteixen a Catalunya.
En aquest web de la Secretaria d'Universitats i Recerca, pots consultar l'oferta formativa en funció del tipus d'estudi, de la branca acadèmica o del municipi on es cursa. També et facilitem que recullis les opcions que més t'interessin en un llibre personalitzat.
Enguany, com a novetat, pots fer servir el nou simulador de notes per calcular, d'una forma aproximada, la teva nota d'admissió, per a cadascun dels estudis de grau.
Si vols rebre informació puntual, et convidem a seguir-nos a la pàgina de Facebook i al perfil de Twitter d'Universitats.
En definitiva, des de l'equip del QPQ t'animem a treure el màxim profit d'aquest web, en el qual trobaràs resposta als teus dubtes sobre els estudis oficials de les universitats catalanes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada