dissabte, 13 d’abril del 2013

FES RECERCA DE FEINA...A LES BIBLIOTEQUES


Fes recerca de feina... a les biblioteques!

Les Biblioteques de Barcelona han llençat una campanya per promocionar les seves activitats de suport en la recerca de feina. Les seves accions inclouen cursos, llibres o recursos online.
Les biblioteques de la ciutat ofereixen cursos de formació TIC que van des de la fotografia digital a la creació de blocs, passant per l'autoaprenentatge de llengües o l'ús del programari lliure. De fet, molts d'aquests tallers van adreçats a la obtenció de competències ACTIC, donat que algunes biblioteques també en són centres col·laboradors i posen a disposició dels seus usuaris les seves instal·lacions i recursos.

A les biblioteques, a més, trobaràs suport personalitzat en els seus Espais Multimèdia i pots consultar una àmplia oferta de llibres de suport en la recerca de feina, el món laboral o suport a l'emprenedoria. També pots accedir a múltiples recursos des de la seva Biblioteca Virtual.

I encara hi ha més. Les biblioteques de Barcelona són també centres col·laboradors del programa Connecta't, promogut des del Servei d'Ocupació de Catalunya i adreçat a persones en situació d'atur per a que puguin adquirir competències digitals bàsiques que els permetin millor el seu procés de recerca de feina.

En el següent vídeo-reportatge pots conèixer, de primera mà, tota la oferta de serveis i activitats que pots trobar a les biblioteques de Barcelona!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada