dilluns, 1 d’abril del 2013

CREATIVITAT I INNOVACIÓ, ASPECTES CLAU A L´EMPRESA


CREATIVITAT I INNOVACIÓ, ASPECTES CLAU A L´EMPRESA



El Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls realitzarà un taller sobre aquesta temàtica a partir del 9 d'abril a Can Peixauet.
 


La formació s'adreça a persones emprenedores i empresàries de tots els àmbits professionals que vulguin aprendre a utilitzar la creativitat a la seva feina. Seran quatre sessions ben diferenciades entre elles. A la primera sessió, es tractarà la figura de la persona emprenedora, innovadora i creativa. A la segona sessió, es treballaran tècniques de creativitat per generar idees. El tercer dia de curs, es pararà atenció en la innovació com a factor de creixement de l'empresa i el darrer dia es treballarà la manera de fer, per tal de potenciar el treball de la part creativa del cervell.
El taller tindrà un aspecte molt pràctic, potenciant així la creativitat mitjançant una metodologia vivencial. Les persones assistents coneixeran estratègies per potenciar la innovació a l'empresa i aprendran claus per enfortir la creativitat personal.
El curs està programat pels propers 9, 16, 23, i 30 d'abril en horari de 18:00 a 20:30 hores. L'escenari escollit serà el Centre d'Empreses de Can Peixauet (av. de la Generalitat, 99). L'assistència és gratuïta però cal tramitar la inscripció al Servei de Foment Empresarial, presencialment a l'avinguda de la Generalitat, 99-101, trucant al 934665224 o a través del correu electrònic a l'adreça cue@grameimpuls.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada