dijous, 4 de febrer del 2016

Subscriu-te al servei d'alertes de Barcelonesjove.net

Subscriu-te al servei d'alertes de Barcelonesjove.net

Si vols estar al cas de tota la informació que t'interessa a Barcelonesjove.net subscriu-te al nostre servei d'alertes.
T'expliquem pas a pas com treure el màxim profit d'aquest sistema, que et permet rebre còmodament per correu electrònic totes les novetats d'aquells temes que t'interessen, perquè res no se t'escapi!

Subscriu-te al servei d'alertes, en 4 passos:

1. Registra't al portal www.barcelonesjove.net. Per fer-ho, clica al "Registreu-vos", que trobaràs a la part dreta de la pàgina d'inici. Si ja estàs registrat al portal, entra directament amb les teves dades d'usuari.
2. Un cop registrat, ves a algun contingut del teu interès a Agenda/Convocatòries, que trobaràs a la columna esquerra de la pàgina. A travès del filtre, pots accedir als diferents continguts temàtics, per exemple ofertes de feina aquí, tallers, beques, premis i concursos, etc.
3. Un cop estàs visualitzant un contingut, per exemple, una oferta de feina, clica a la pastilla vermella que apareix a sobre del text amb la llegenda "Vols rebre actualitzacions sobre Ofertes de feina aquí al teu email? Fes clic aquí i dona't d'alta d'aquesta alerta".
4. Un cop t'has subscrit a les alertes que t'interessen pots gestionar-les a través de l'Àrea d'usuari/Les meves alertes.
Si tens dubtes, contacta amb nosaltres:
Barcelonès Jove
Tel. 93 551 98 69
comunicaciojove@barcelones.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada