dimarts, 12 de febrer del 2013

Sessions d’orientació i suport a la creació de cooperatives

Sessions d’orientació i suport a la creació de cooperatives
La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, en el marc del programa Ara_Coop  treballa per estimular la creació d'empreses cooperatives i les acompanya durant el seu procés de constitució.

Periódicament organitza sessions d'orientació i suport dirigides a totes aquelles persones interessades en la fórmula empresarial cooperativa com a forma jurídica per organitzar la seva activitat laboral.

Són sessions informatives i de resolució de dubtes sobre les característiques principals de l’empresa cooperativa, el procés de constitució d’aquesta i els serveis d’orientació i acompanyament que la Federació presta a  persones emprenedores amb una idea de negoci.
Dates

MesDiaHorari
febrer1416.00 a 18.00
febrer2812.00 a 14.00
març1416.00 a 18.00
març
28
12.00 a 14.00

Inscripcions

Per assistir a la sessió cal fer reserva prèvia a nuria@cooperativestreball.coop, indicant la data de sessió a la qual voleu assistir, les dades de contacte, el nombre de persones assistents i l'activitat que teniu previst realitzar. Us enviarem la resposta de confirmació de plaça a través de correu electrònic.
Les sessions es realitzen al c/Premià, 15, 1a, de Barcelona.

Si no hi places disponibles i necessiteu informar-vos, truqueu-nos (Núria Casamajó tel. 93 318 81 62, ext. 1) o envieu-nos un c/e nuria@cooperativestreball.coop.

Per a més informació i recursos sobre la constitució de cooperatives consulteu: programa Ara_Coop
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada