dimecres, 12 de desembre del 2012

ARA, TU!" PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ D'EMPRESES PER A EMPRENEDORS AMB DISCAPACITAT


ARA, TU!" PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ D'EMPRESES PER A EMPRENEDORS AMB DISCAPACITAT  neix amb una vocació innovadora l’any 2010, en el marc del Programa INICIA per la creació d’empreses de la Generalitat de Catalunya, i pretén oferir noves alternatives laborals a un col·lectiu amb grans dificultats d'inserció en ocupacions per compte d'altri, i sobre el qual la situació econòmica de crisi mundial ha incidit amb força, incrementant no només les barreres d'entrades al mercat laboral, sinó també la precarietat dels llocs de treball.

Amb la finalitat de seguir creixent i oferir cada vegada un servei millor als emprenedors amb discapacitat, s'ha dotat el programa d'una eina que ajudi els usuaris del servei a compartir coneixements, experiències i treure el màxim profit a l'atenció rebuda.

En aquest sentit, i gràcies al suport de la FUNDACIÓ AGRUPACIÓ MÚTUA, hem posat en marxa la webARA TU adreçat als emprenedors amb discapacitat.

A la pàgina podreu trobar una explicació del programa així com dels serveis que ofereix. També compta amb l'apartat del BLOC en què es pot participar amb comentaris o escrivint una entrada.
Esperem que us agradi i que, sobretot, sigui una eina útil i d’ús quotidià en el procés de desenvolupament empresarial dels usuaris i emprenedors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada