diumenge, 15 de maig del 2016

Vols fer de corresponsal Erasmus a Flandes?

Vols fer de corresponsal Erasmus a Flandes?


T'interessa guanyar fins a 700 euros mensuals durant la teva estada Erasmus? Desitges compartir les teves experiències amb altres companys tant en Flandes com a Espanya? Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les busquen 8+2 corresponsals Erasmus en Flandes.
Busquen:
  • 8 estudiants espanyols/as que viatgin a Flandes (Brussel·les, Anvers, Gant, Lovaina) com Erasmus durant el curs 2016/2017. Hi haurà 4 estudiants durant el període de setembre 2016 fins a finals de gener 2017 i altres 4 de febrer fins a juny de 2017.
  • 2 estudiants espanyols/as que viatgin a Flandes (a qualsevol localitat) i que romanguin en Flandes els mesos de juliol i agost 2017 com a corresponsals d'estiu.
  • Preferiblement cursant a partir del 3er any dels seus estudis.
  • Interessats/as a conèixer la cultura, recursos turístics, formes de vida, patrimoni i curiositats de Flandes.
  • Do de gents, bons dots de comunicació, actiu/a en xarxes socials, familiaritzat/a amb les eines multimèdia (foto, video, blog, xarxes, etc).
  • 5 mesos d'estada en Flandes (mínim) pels 8 corresponsals.
  • 2 mesos d'estada mínima en Flandes per als corresponsals d'estiu, inclòs juliol i agost.
Les seves tasques seran: emplenar el blog www.erasmusenflandes.com (setmanalment) sobre Flandes com a corresponsal, amb post de text, vídeos, fotos, àudio,... i dinamitzar la seva lectura a través de les xarxes socials.
Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les seleccionarà els Corresponsals mitjançant la valoració dels següents criteris: entusiasme, dinamisme, originalitat, professionalitat i activitat en xarxes socials.
Ofereixen: Sou mensual 700 euros durant la teva estada com a corresponsal en Flandes per cobrir, entre altres despeses, els del teu allotjament. En algunes ocasions, entrades per assistir a exposicions, museus i altres esdeveniments. Eines per donar a conèixer les teves experiències flamenques. Una col·laboració de 5 mesos (per 8 estudiants). Una col·laboració durant 2 mesos d'estiu - juliol i agost - (per 2 estudiants).
Per participar en la selecció, els sol·licitants hauran d'enviar abans del 17 de juliol de 2016 a les 23:00hs el seu Curriculum Vitae i candidatura a practicas@flandes.net.
Més informació a www.erasmusenflandes.com
FONT: www.barcelonesjove.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada