diumenge, 8 de maig del 2016

programa “ACCELERA EL CREIXEMENT”

Pimec i la Diputació de Barcelona reediten un any més el programa “ACCELERA EL CREIXEMENT”, la primera edició del qual va tenir lloc l'any 2012. Es tracta d'un programa de consolidació anual dirigit a empreses de la demarcació de Barcelona que estiguin en funcionament i siguin capaces de demostrar que tenen un elevat potencial de creixement i vocació per invertir en estratègies de millora empresarial.
El programa tindrà una durada de 10 mesos i més de 60 hores de suport per l'empresa. Dintre d'aquest període els participants rebran formació col·lectiva presencial de molt elevada qualitat i consultoria individualitzada per tal de poder dissenyar un pla de creixement altament adaptat a l'empresa concreta.  Els requisits per poder participar-hi seran els següents:
         Portar un mínim de 5 anys en funcionament
         Tenir una estructura mínima de 3 treballadors.
         Tenir una clara vocació de millora, de creixement i, si el sector ho permet, d'internacionalització.
La participació en el programa està restringida a 50 empreses i tindrà un cost per a l’empresa de 500€ (+IVA). El cost restant que suposa la participació, 4.707 €, seran aportats pels impulsors del mateix (Diputació de Barcelona i Pimec).
Per a més informació podeu dirigir-vos al Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS, SA mitjançant el telèfon 93 466 52 24 o bé a través del correu electrònic formacue@grameimpuls.cat. La informació sobre el programa pot ampliar-se al web:  www.acceleraelcreixement.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada