dilluns, 14 de desembre de 2015

INICI CURSOS SECTOR HOSTALERIA A L'ESCOLA D'HOSTALERIA DE SANTA COLOMA. TOTALMENT SUBVENCIONATS

CURSOS SUBVENCIONATS PEL FONS SOCIAL EUROPEU I EL SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA
Més informació:

a l'OFICINA DE TREBALL DE SANTA COLOMA DE GRAMENET  Tel. 934666011

o bé:
GRAMEIMPULS, SA
Carrer de Rafael Casanova, 40
Santa Coloma de Gramenet
Horari d’atenció al públic de dilluns a dijous de 08:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:00;
divendres de 09:00 a 14:00
Tel. 93 466 15 65



SERVEIS DE BAR I CAFETERIA: CP de nivell 2  ( 1 curs amb horari de matí i un curs amb horari de tarda)
 PROGRAMA: ACORD MARC 2015
Hores curs: 650 h.
Codi: HOTR0508
Certificat de professionalitat nivell 2

-          Tècniques de servei d’aliments i begudes a la barra i taula (70 h.)
-          (Transversal) Begudes (80 h.)
-          Servei de vins (90 h.)
-          Elaboració i exposició de menjars al  bar cafeteria (50 h.)
-          Gestió del bar cafeteria (120 h.)
-          (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria (60 h.)
-          (Transversal) Anglès professional per a serveis de restauració (90 h.)
-          Formació complementària (10 h.)
-          Mòdul de pràctiques professionals no laborals de serveis de bar i cafeteria (80 h.)



Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juny/16
so-bidi-font-family:Arial'> de dilluns a divendres

            de 09 h. a 15 h.15’


DIRECCIÓ EN RESTAURACIÓ: CP de nivell 3.
PROGRAMA: ACORD MARC 2015
Hores curs: 840 h.
Codi: HOTR0309
Certificat de professionalitat nivell 3

-          Administració d’unitats de producció en restauració (150 h.)
-          Disseny de processos de servei en restauració (60 h.)
-          Aprovisionament en restauració (90 h.)
-          Processos econòmics i financers en establiments de restauració (150 h.)
-          Qualitat, seguretat i protecció ambiental en restauració (60 h.)
-          Disseny i comercialització d’ofertes de restauració (90 h.)
-          Logística de catering (60 h.)
-          Anglès professional per a serveis de restauració (90 h.)
-          Mòdul de Formació complementària d’inserció laboral, sensibilització ambiental i igualtat de gènere (10 h.)
-          Mòdul de pràctiques professionals no laborals de direcció en restauració (80 h.)


Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juliol/16
Horari: de dilluns a divendres
de 14:15 a 20:45
           

SOMMELIERIA: CP  de nivell 3
PROGRAMA: ACORD MARC 2015
Hores curs: 740 h.
Codi: HOTR0209
Certificat de professionalitat nivell 3

-          Degustació de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (270 h.)
-          Disseny de cartes de vins i altres begudes analcohòliques i alcohòliques diferents de vins (190 h.)
-          Anàlisi sensorial de productes selectes propis de sommelieria i disseny de les ofertes (60 h.)
-          Gestió de cellers en restauració (60 h.)
-          Servei especialitat de vins (80 h.)
-          (Transversal) Seguretat, higiene i protecció ambiental en hoteleria (60 h.)
-          (Transversal) Llengua estrangera professional per a serveis de restauració (90 h.)
-          Formació complementària (10 h.)
-          Mòdul de pràctiques professionals no laborals de sommelieria (80 h.)


Dades del curs:
Data inici: Desembre/15
Data finalització: Juny/16
Horari: de dilluns a divendres
            de 09 h. a 15 h.15’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada