dissabte, 28 de novembre del 2015

què és l'Economia del Bé Comú,

Grameimpuls vol mostrar a les persones emprenedores i empresàries assistents què és l'Economia del Bé Comú, un moviment que té el seu origen a Àustria i que dóna resposta al model econòmic actual a través d'un canvi de paradigma en la gestió empresarial. El nou model està orientat no només a acumular diners, sinó a fer les coses millor, des d’un punt de vista econòmic, ambiental, ètic, etc.
L'objectiu serà que les persones assistents puguin entendre com aquest procés de transformació pot beneficiar les empreses alhora que té repercussions positives a l'entorn, i que és possible engegar-ho només fent alguns canvis estratègics i operatius en el model de gestió. Les empreses assistents aprendran un model de gestió que els permetrà mesurar l'impacte positiu i negatiu que la seva organització té en el bé comú de la societat, a través d'un quadre de comandament amb indicadors associats a la gestió de les persones, els proveïdors, els bancs, els clients, etc.
La formació tindrà lloc el dia 15 de desembre al Centre d'Empreses de Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) en horari de 16.00 a 20.00 h. Per ampliar informació sobre el temari concret a tractar es pot consultar el web de Grameimpuls, a l'apartat formació per a empreses.  
L'assistència serà gratuïta prèvia inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'avinguda Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportar nom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, data de naixement, població de residència, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica, de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada