dilluns, 23 de novembre del 2015

“Com negociar en contextos difícils”

El Servei de Foment Empresarial de GRAMEIMPULS,SA organitza el proper 2 de desembre la sessió formativa “Com negociar en contextos difícils” a les dependències del Centre d'empreses de Can Peixauet en horari de 16.00 a 20.00 h de la tarda.

Durant les 4 hores de durada de la formació es podrà conèixer el procés de negociació amb les seves fases i aprendre tècniques d'autocontrol per tal de desenvolupar un rol de poder en la negociació que ens permeti aconseguir tancaments de venda beneficiosos. Per ampliar informació sobre el temari concret a tractar es pot consultar el web.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades. Per formalitzar la inscripció cal contactar amb el Servei de Foment Empresarial al telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat. Serà imprescindible aportarnom i cognoms, DNI/NIE, telèfon i adreça electrònica, així com d'altres dades complementàries: situació laboral, població de residència, data de naixement, darrers estudis oficials cursats i, si es té empresa creada, el nom i la forma jurídica de la mateixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada