dimecres, 12 de novembre del 2014

Sessió formativa Legalització de la presència a internet de la nostra empresa.

La Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) ha cobrat especial rellevància en els darrers temps i alhora el context empresarial ha anat evolucionant aprofitant les noves oportunitats que ofereix internet i els dispositius tecnològics. Les empreses cada vegada més estan presents a la xarxa i una part de les seves vendes procedeixen de clients que fan la seva compra on-line. Si vols conèixer com afecta aquesta normativa quan tens presència a internet i esbrinar quines mesures has d'adoptar a la teva empresa vine a la sessió formativa del dia 4 de desembre Legalització de la presència a internet de la nostra empresa. S'organitza al Centre d'Empreses Can Peixauet (Av. Generalitat, 99-101) en horari de 16:00 a 20:00 h.
L'objectiu de la formació serà analitzar les obligacions a tenir en compte quan una empresa vol tenir presència a Internet i els punts a tractar són els següents:
                  Web corporativa de contingut únicament informatiu: contacte, serveis, ubicació, etc.
                  Plataforma de comerç on-line.
                  E-mailings publicitaris / Newsletter
                  Perfils en Xarxes Socials: Linked-in, Facebook, Twitter, Google+, Xing, etc.

La formació és gratuïta però les places són limitades. 
Les inscripcions poden formalitzar-se al Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment a l'Av. Generalitat, 99-101 o enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada