dimarts, 4 de juliol del 2017

Universitats d’estiu

Ja som a l’estiu, un temps en què canviem moltes de les nostres rutines. L’estiu és també l'oportunitat per fer moltes d’aquelles coses que no hem pogut fer durant l’any. Per què no aprofitar per estudiar?

A l'estiu les universitats no paren la seva activitat, tot el contrari, ofereixen un amplíssim ventall de cursos, tallers i seminaris. Lluny de l’atmosfera tensa i el ritme frenètic del curs acadèmic, els cursos d’estiu es fan en un entorn molt més relaxat on, a més d’estudiar, podràs gaudir de moltes activitats lúdiques. Una gran oportunitat també per conèixer gent i fer nous amics.
Si ets estudiant universitariSegurament podràs gaudir de descomptes en els cursos organitzats per la teva universitat. Sabies que molts d’aquests cursos es poden convalidar com a crèdits de lliure elecció?
Si no ets estudiantPer assistir a molts d'aquests seminaris, xerrades i cicles formatius d'estiu no cal tenir titulació universitària ni ser estudiant.
Quantitat i varietatPràcticament totes les universitats disposen de programació d’estiu on trobaràs formació en moltes disciplines i àmbits temàtics. La major part d'activitats formatives tenen una durada màxima d’una setmana. Tindràs difícil trobar-ne una que no t’interessi.
Temps per a la festaPerò no tot serà estudiar. Un munt d’activitats de lleure (teatre, concerts, balls, etc.) et recordaran que ets a l’estiu.
Has participat alguna vegada en alguna universitat d'estiu? Estàs pensant a matricular-te?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada